keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

CAPE COD
















Surffailin netissä ja silmään osui Jotex:in verkkokaupassa ihana tuotekokoelma Cape Cod, joka on klassista New England tyyliä. Raitoja, tähtiä, luonnonmateriaaleja ja hyvää laatua. Tilasin sieltä muutamat tyynynpäälliset meidän olohuoneeseen. Materiaali oli tosi napakkaa ja kestävän oloista puuvillaa. Väreinä tutut ja turvalliset, navy blue ja beige. Vaikka olen aina tykännyt tähdistä, tällä kertaa pysyin raidoissa ja vähän selkeämmässä linjassa. Itseasiassa nyt tuntuu siltä että tähtiä voisi jopa vähän meidän sisustuksesta karsia : ) Jospa ne pysyisivät jatkossa enimmäkseen lasten huoneissa. En ole aikaisemmin käyttänyt Jotexin verkkokauppaa, mutta voin kyllä tämän kokemuksen perusteella suositella. Tuotteet tulivat nopeasti ja näyttivät samalta kuin kuvissakin.

Kuvissa näkyvä kirja on Lexington Living N.1, jonka hankin meidän Tukholman reissulta. Siinä on aivan ihania inspiraatio kuvia juurikin New England tyylistä, tietenkin heidän kauniilla tuotteilla kuvattuna.

Hauskaa pikkulauantaita, viikonloppua odotellessa!

3 kommenttia:

  1. Nättejä ovat nuo tyynyliinat ja sopivat kotiinne. Kauniita kuvia olet ottanut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kiva kuulla : ) Hyvää viikonloppua sinulle!

      Poista
  2. Kauniita kuvia jälleen!
    Halensilla on myös tämän tyylisiä kodin tekstiilejä varsinkin pussilakanaa ja tyynyliinaa. Käy kurkkaamassa on sun tyylisiä. Blogiasi on kiva seurata. Kiitos siitä!
    T. Piia

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi : )