sunnuntai 15. helmikuuta 2015

THE CHAIRS ARE FINALLY HERE







Heipparallaa ja hyvää hieman myöhästynyttä ystävänpäivää teille kaikille!
Ulkona paistaa aurinko ja ilma on aivan ihana. Päätin kuitenkin käyttää tuota auringonvaloa ottamalla kuvia meidän uusista ruokapöydän tuoleista. Ja kirjoitan jutunkin nyt samalla pikaisesti kun meidän pienimmäinen on päikkäreillä, mutta sitten äkkiä ulos nauttimaan keväisestä säästä : )

Tilasin tuolit siis Trademaxilta ja ne saapuivat perjantaina. Uuden pöydän pitäisi tulla ensi tai sitä seuravalla viikolla, joten kuvissa näkyvä pöytä ei ole jäämässä ruokailutilaan, vaan se on meidän terassipöytä. Vielä ei ole silmä oikein tottunut uusiin tuoleihin mutta uskon että kun uusi pöytä tulee niin kokonaisuus on hyvä. Tuoli oli paljon korkeampi ja massiivisempi kun oli ajatellut, joten ainakin aluksi tuntui että rottinkia on nyt aika paljon. Uuden pöydän jalat ovat valkoiset, niin uskon että se tuo kivaa kontrastia ja raikkautta kokonaisuuteen.Tuolissa on kuitenkin hyvä istua ja sitä on kevyt liikuttaa, joten eiköhän lopputulos ole hyvä.

Tänään meillä on vielä yhdet synttärit tiedossa ja viikonloppu on ollut muutenkin tähänkin asti jo tosi ihana. Ollaan nähty rakkaita ystäviä, kiitos että olette elämässämme ja teille keitä ei olla vähään aikaan nähty, olette meidän sydämmissä ja ajatuksissa!

4 kommenttia:

  1. Erittäin kivat tuolit. Ootan innolla miltä
    näyttää uuden ruokapöydän kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo sitä mäkin odotan, laitan sitten heti kuvia kun pöytä saapuu : )

      Poista

Kiitos viestistäsi : )