keskiviikko 12. marraskuuta 2014

MAKUUHUONEEN UUDISTUS



Ennen
Jälkeen

Oon pitkään jo haaveillut sängynpäädystä kun meillä ei ole sellaista koskaan ollut. Toiveissa oli kankainen napitettu versio ja vaihtoehtoja löytyi useitakin ja myös hintahaarukka oli suuri. Olen  törmännyt muutamassa blogissa taitavien kädentaitojen omaavien bloggareiden itse tekemiin päätyihin. Itsellä sellaseen projektiin ei olisi tainnut rahkeet riittää, niin päädyin hankkimaan Ikean kukkaro ystävällisen vaalean harmaan napitetun Bekkestua sängynpäädyn. Kyllä makuuhuoneeseen tuli nyt muhkeutta ja pientä ylellisyyttä mitä se kaipasi.

Muutakin muutosta on tapahtunut. Vaihdoin lampun varjostimet sinisistä valkoisiin Pentikin varjostimiin, jotka löysin hulluilta päiviltä. Tyynyt meillä vaihtaa paikkaa kotona usein ja Lexingtonin vaaleansiniset tyynynpäälliset muuttivat nyt makuuhuoneeseen. Tuossa ennen kuvassa meillä ei ollut vielä edes yöpöytiä, joten paljon on muutosta tapahtunut toukokuun muuttomme jälkeen.

Mitäs pidätte?

6 kommenttia:

  1. Ihmeitä saa aikaan pienillä yksityiskohdilla. Huomioni kiinnittyi seinän väritykseen, mahtavan valoefektin saa lampunvarjostin aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin saa ja aina ei tarvitse ostaa mitään kunhan vaihtaa välillä tavaroiden / tekstiilien paikkaa. Ja seinän väri on kyllä hauska kun se muuttuu aina eri valaistuksessa : )

      Poista
  2. Minäkin olen suunnitellut ostavani Ikeasta juurikin tuon saman päädyn edullisen hinnan vuoksi ;) Ja hyvältä se näyttääkin! :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi : )