sunnuntai 18. toukokuuta 2014

LINNANMÄKI KORKATTU, KESÄ ON ALKANUT!









En ole kerennyt blogia päivittämään, koska mukanamme tuli myös ei niin toivottuja tuliaisia Kyprokselta. Nimittäin mieheni sai ruokamyrkytyksen viimeisenä päivänä ja oli todella kipeenä koko viime viikon ja minä tietenkin hoidin sitten lapsia ja kotia yksin. No nyt hän on parantunut ja minäkin sain nyt aikaiseksi kirjotella viikonlopun mukavista tapahtumista.

Olin lauantaina lasten ja isäni kanssa Linnanmäellä kiinteistömaailman järjestämässä yksityistilaisuudessa. Vanhemmillani on koti myynnissä, joten he saivat liput välittäjältään tapahtumaan ja pääsimme siis ilmaiseksi viettämään aamupäivää lintsillä. Keli oli mahtava ja päivä oli tosi mukava. Käytiin laitteet mihin meidän Akselkin ( pari senttiä vajaa 100cm ) pääsi ja hauskaa oli. Välillä syötiin ravintolamaailmassa ja lopuksi tietenkin vielä hattarat ennen kotiin lähtöä. Nyt on kesä virallisesti alkanut, kun on lintsikin korkattu : )

Se täytyy vielä sanoa, että sieltä löytyi aika paljon laitteita pienille lapsille mitkä ovat maksuttomia. Siis kaikki vaan lintsille hurjittelemaan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi : )