perjantai 7. helmikuuta 2014

Lapsiperheen matkailu

Yksi asia mitä minun täytyy päästä tekemään ja  mielellään muutaman kerran vuodessa on matkustus ( mieluiten lämpimään ) . Olen siihen tottunut pienestä pitäen ja urheillessani matkapäiviä kertyi vielä huomattavasti enemmän. Blogissani en tule kertomaan kovinkaan exoottisista lomakohteista vaan kohteista, jotka meidän perheelle sopivat parhaiten 4- ja 2 vuotiaiden suht vilkkaiden poikien ja 9kk vauvan kanssa. Toivon, että tästä voisi saada joitain vinkkejä muut pienten lasten kanssa matkaavat.










Olimme tammikuussa Teneriffalla. Vietimme kaksi aurinkoista viikkoa eteläisessä Los Gigantesissa. Hotelli jossa olimme oli Finnmatkojen Costa Los Gigantes Resort . Olemme matkustaneet mielestäni aika paljon lasten kanssa. Kohteina on ollut Gran Canaria, Mallorca, Thaimaa, Kap Verde, Kreeta, Turkki, Teneriffa ja tietenkin lähi maista Viro ja Ruotsi. Ja täytyy sanoa että kyseinen Los Gigantesin hotelli oli mielestämme paras tähän mennessä.Koska lapset on pieniä, eikä meillä ollut mukana apukäsiä halusimme hotellin josta löytyy paljon tekemistä. Ja aktiviteettejä löytyi. Useita ulko- ja sisä leikkipaikkoja, pelihalli, monia LÄMPIMIÄ uima-altaita, vesiliukumäki,mini golf, kiipeilyrata, kuntosali, tenniskenttä, jalkapallokenttä sekä spa. Ja vielä paljon muuta. Hintaan kuului All inclusive joka helpottaa kummasti lomaa lasten kanssa. Se oli myös erittäin kattava. Jopa huoneen minibaari täytettin päivittäin virvokkeilla. Ravintoloita oli useita mistä valita sekä huone oli tilava ja siinä oli merinäköala.


Jos matkaat Teneriffalle kannattaa käydä Loro Parkissa. Se on Puerto de la Cruzissa sijaitseva eläinpuisto. Vietimme siellä ihanan päivän. Näimme paljon eläimiä joista ehkä parhaiten lasten mieleen jäi pingviinit, hait , valaat, merileijonat ja alligaattorit. Viime vuonna kävimme siellä ensi kertaa ja halusimme palata, koska puisto on niin laaja että näkemistä riitti vielä toiseenkin kertaan. Etelä Teneriffalta ajaa puistoon noin puolitoista tuntia autolla ja matkatoimistot järjestävät sinne myös retkiä.








Uskaliaasti vaan lasten kanssa reissuun. Kunhan eväitä riittää ja pysyt rauhallisena hyvällä mielellä niin kaikki onnistuu : )




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi : )