Uusi kesäherkku ruokani on ehdottomasti kanttarellikastike uusienperunoiden kanssa ja tänään valmistin sitä itse ensimmäistä kertaa. Lisäksi tein lohta uunissa ja fetasalaattia. Täytyy sanoa että kyllä maistui : ) Suosittelen kokeilemaan !
Tässä vielä ohje kastikkeeseen:
1 l kanttarelleja
2 dl kuohukermaa
3 kevätsipulia
3 rkl voita
suolaa
pippuria
- Pese kanttarellit ja leikkaa kannat ja huonot osat pois sekä paloittele pienemmäksi.
- Paista pannulla voissa kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.
- Lisää hieman voita ja laita sekaan pilkottua kevätsipulia.
- Lisää kerma 2dl ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Anna hautua ja suurustua hetki sekä tarkista suola.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos viestistäsi : )