sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

HONEYMOON




Hyvää palmusunnuntaita kaikille! Tänään on virvottu ja iltapäivällä juhlitaan meidän kuopuksen 2-vuotis synttäreitä. Oikea syntymäpäivä on vasta ensi viikon lopulla, mutta silloin ollaan jo pääsiäisen vietossa mökillä. Siitä syystä juodaan kakkukahvit jo tänään perheen, sekä kummien kesken.

Mutta itse aiheeseen. Meillä tulee miehen kanssa kesällä jo kuusi vuotta siitä kun meniin naimisiin, eikä häämatkaa olla keretty vielä viettämään. Suunniteltiin kesälomaa ja katseltiin ulkomaanmatkoja koko perheelle. No nyt kun kuopuskin täyttää sen kaksi, niin hänestäkin täytyy maksaa täysi hinta,  näytti matkat aika kalliilta viime kertaan verrattuna. Minun äitini, poikien mummu, sitten ehdotti että no lähtekää nyt kahdestaan lomalle, ansaitulle häämatkalle ja hän hoitaa lapsia.

Matka varattiin samana päivänä ja kesäkuun puolessa välissä lähdemme viikoksi Kreetan Agii Apostoliin viiden tähden BlueCouples hotelliin. Tuntuu ihan epätodelliselta edes ajatella että nyt voimme tehdä ihan mitä halutaan ja millon halutaan viikon ajan. Syödä eri ravintoloissa, ottaa aurinkoa rauhassa ja vaikka nukahtaa rannalle jos siltä tuntuu. Ikäväkin varmasti tulee, mutta tiedän että lapset pärjää hyvin mummun hoivissa ja heillekkin tulee hauska ja erinlainen viikko!

Mutta nyt viimeistelemään juhlia ja palaan myöhemmin juhlakuvien kera!

2 kommenttia:

  1. Olette todellakin ansainneet ja tarvitsette välillä kahdenkeskistäkin aikaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on kyllä ihanaa eikä malttais odottaa : )

      Poista

Kiitos viestistäsi : )